Aangekomen en eerste indrukken
Blijf op de hoogte en volg Rianne
14 September 2007 | Frankrijk, Rennes
Voilà mijn eerste berichtje uit la douce france:) sinds een paar uur ben ik hier achtergelaten door mijn lieve papa en mama. Gisteren waren we hier om half drie na een goede rustige reis van zo`n 7,5 uur.
Toen begon de hele procedure van inschrijven bij de universiteit en het bemachtigen van mijn kamer. Om half 6 waren we dan toch eindelijk op mijn verblijfsplaats van de komende maanden. Van de buitenkant wordt je niet ontzettend blij maar de binnenkant is ok, het is een klein maar lief en leuk ingedeeld kamertje. het is een beetje jammer dat er 3 douches zijn op plusminus 30 mensen (hoezo heeft ibb weinig douches?), 4 toiletten en 1 (!!!!!) keuken met 2 (!!!!!) elektrische kookplaatjes.......
Na een vermoeiende daq zijn we maar vroeg gaan slapen en vanochtend moest ik om half 11 op een welkomstbijeenkomst zijn, die verliep prima en hier heb ik dan ook mijn eerste contacten opgedaan. Heb vandaag mijn keukenprobleem omzeild door te gaan eten bij Nele (Belgisch meisje) en vanavond gaan we nog even de stad in ter kennismaking met wat andere erasmussers.
Voor fotos van mijn huisje verwijs ik jullie naar mijn vader die heeft ze op zijn fototoestel haha:)
ik hoop binnenkort ook zelf internet te hebben, daar ga ik nu even achteraan.
jullie horen snel van me!
Liefs Rianne
14 September 2007 - 15:04
Ella:
Hey zus,
Als dat een ijsje uit Rennes is, zit jij de komende tijd goed :P
Heel veel plezier de komende tijd, maar dat komt vast wel goed. Ik ben benieuwd naar de foto's.
Groetjes!
Ella -
14 September 2007 - 15:05
Milou:
Hee Rianne!
Fijn dat je helemaal veilig bent aangekomen en ook al nieuwe eet-vriendjes hebt gevonden.. Met die 2 pitjes op 30 mensen (!!!?) worden er het komend half jaar niet veel culinaire uitvindingen gedaan ben ik bang..
Veel plezier vanavond in de stad met alle Erasmussers! :D
Dikke Kus!
Milou -
14 September 2007 - 19:04
Claudia:
hey meissie!
wat spannend dat je nu aan je buitenlandse avontuur bent begonnen... ik hoop dat je net zo'n geweldige tijd hebt als ik! je weet het: alles doen wat je aangeboden wordt, tegen alles en iedereen aan ouwehoeren en vooral verschrikkelijk genieten van alles wat op je pad komt!
maak er iets moois van, en ik hoop snel weer van je te horen (al snap ik t ook wel als je ons gaat verwaarlozen, heb ik ook gedaan ;))
dikke kus! -
15 September 2007 - 11:30
Siegried En Fam:
We hopen dat het ijsje heeft gesmaakt het ziet er erg lekker uit.
Het wordt in elk geval moeilijk om te koken of je moet eenpansgerechten klaarmaken.
Veel plezier en we gaan zeker zo contact houden. -
16 September 2007 - 12:39
0ma En 0pa.:
de foto's gezien van je kamertje,
leuk ingericht!! wij wensen jou veel
succes!! we denken aan jou!! -
16 September 2007 - 13:10
Maaike:
Riannos!!
Hoe vet joh, dat je er nu echt bent :D!! Mooi dat je al wat nieuwe people hebt ontmoet ook, dat is wel zo gezellig he;) Ik zou zeggen heeel veel plezier de komende tijd en ik houd je site in de gaten hoor!!
Liefs, Maaike -
16 September 2007 - 16:31
Ronny:
Hey Rianne,
Nu denkt iedereen dat jij in Frankrijk gelijk van die lekkere ijsjes aan het eten bent. Je kan er misschien beter een foto neerzetten van Rianne die stokbrood eet en wijn drinkt :P.
Kuss R. -
17 September 2007 - 07:59
Juut:
Lieve homey!!
Ca va mon amis?
Saai hier op de IBB -met 2 douches- zonder jou! Wel héél fijn om van je te horen en dat je goed bent aangekomen.
Ik hoop dat je snel een paar héle leuke vriendinnen maakt waar je lekker mee kunt geinen.
Studeer ze & Geniet ze
Au Revoir
(mijn Frans is niet zo goed nee)
xJudith s
ps.
Ik ga 4u per week lesgeven op het Luzac college, VMBO eindexamenklas... heel spannend -
17 September 2007 - 11:09
Judith:
Hoihoi! Wat heb je dan een luxe appartement achter gelaten he, met maar liefst twee douches, hihi! maar, je kamertje ziet er idd schattig uit, alles wat je nodig hebt, staat er, toch? Veel plezier! xxx Judith -
18 September 2007 - 07:14
Jolijn:
Hey Rianne! Nou daar zit je dan! Spannend hoor! Ik weet zeker dat het een geweldige tijd voor je gaat worden, dus geniet ervan, met volle teugen!
Ga gewoon lekker iedere dag uit eten, niet per se in een resto, maar gewoon bij iedereen! ;)
Ik spreek je later! -
18 September 2007 - 07:55
Renee:
Hey Rianne,
Leuk, zo'n weblog! Je kamer ziet er leuk uit. Heb je al kennisgemaakt met de locals? :)
Heel veel plezier!!
Biz Renee